Jarrie - 38


Community Social Assistance Centre

Mission
Entire mission
Client
Commune de Jarrie
Surface Area
220 m² (SHON)
Budget Envelope
550 000 € H.T.
Year
2015
Energy Performance
BBC renovation (low energy building)
Status
Completed

 

Overall Objective

Rehabilitation of a former post-office building to house community social services, with a leisure room, an office and a social solidarity grocery on the ground floor.

 

 

 

 

DESCRIPTION

A structural option has been foreseen at the rear of the building to accommodate installation of a lift at a later stage.

The entire project was planned in coherence with the site, with the aim to preserve the size and form of the existing building while modernizing it and bringing it up to date with regard technical standards and recent building regulations.